Over Bontekoe

Uitgeverij Bontekoe – Specialist in ondersteuning van kinderen met een leesbeperking.

Uitgeverij Bontekoe brengt al zo'n 25 jaar praktijkgericht materiaal uit voor het basisonderwijs, vaak in samenwerking met educatieve uitgeverijen.

Ons totale aanbod bestaat uit boeken, MeeleesCD's en een snel groeiend aantal meeluisterboeken. Bij alle boeken uit onze eigen series Piraatjes en Vaantjes en bij boeken van andere uitgevers zijn MeeleesCD’s op AVI-niveau verkrijgbaar. Zowel de meeluisterboeken als de MeeleesCD’s zijn ingesproken volgens de Intervalmethode en speciaal geschikt voor kinderen met een leesbeperking, zoals dyslexie.

Gefaseerde invoering
We blijven in 2017, naast de meeluisterboeken, ook nog de CD’s aanbieden. Na verloop van tijd, als het gebruik van de MeeleesCD's voor het grootste deel zijn overgenomen door de meeluisterboeken, zullen we stoppen met het verkopen van de CD’s. Daarnaast is het ook mogelijk een upgrade te kopen van een boek dat reeds in uw bezit is. U koopt dan alleen de toegangscode om onbeperkt online mee te luisteren naar het ingesproken boek.

Bekijk onze catalogus.

Bontekoe Academie
Tenslotte biedt de Bontekoe Academie, een kenniscentrum voor speciale onderwijszorg gericht op kinderen in de voorschoolse opvang en het basisonderwijs, een bijzondere selectie van cursussen en trainingsprogramma’s voor leerkrachten en logopedisten.